Home / Werksokken

Resultaat 1–25 van de 88 resultaten wordt getoond

Kies je Filters

Beschermende Werksokken

Voor de mensen die dagelijks zwaar fysiek werk moeten verrichten zijn een paar zaken van uitermate belang. Naast een goed kop koffie in de ochtend is de juiste uitrusting erg belangrijk.Van veiligheidshelm tot werkschoenen met een stalen neus. En wat is een werkschoen zonder een paar goede werksokken. Een goede combinatie van werksokken en werkschoenen zorgt voor synergie, waardoor je de hele dag goed beschermd bent en je fitter voelt. Onze werksokken zijn allemaal gekozen zodat je bij het uitvoeren van zware lichamelijke activiteiten geen last krijgt van je voeten.

Wat verwacht je van werksokken?

Verschillende omstandigheden vragen om andere kwaliteiten van een sok. Waar het bij de één draait om alleen comfort, kan het ook belangrijk zijn dat de werksokken antistatisch zijn. Laten we in het kort kijken naar de elementen kijken naar de elementen die onze werksokken zo goed maken.

Duurzaamheid en stevigheid

Werksokken moeten boven alles goed stevig en bestend zijn tegen constante wrijving en druk. Niet alleen beschermd dit je voeten, maar het zorgt er ook voor dat je je sokken niet om de zoveel maanden hoeft te vervangen. Hierdoor zijn onze werksokken opgewassen tegen verschillende krachten zijn ze gemaakt van garens die minder snel slijten.

Temperatuur regulerend

Het reguleren van de warmte van je voeten is een belangrijke functie van sokken in het algemeen. Thermo zijn erg geschikt als werksokken omdat ze je voeten aangenaam warm houden. Belangrijk is wel dat je voeten niet overhitten en te vochtig worden. Hierdoor is een goede balans qua garens extra belangrijk bij werksokken. Werksokken met Coolmax en Pro-Cool zijn ideaal om te dragen als je wilt kunnen rekenen op frisse voeten.

Ook zorgen de stoffen waaruit de verschillende werksokken zijn gemaakt er voor dat de drager veel minder last van zweet zal ondervinden. Diverse werksokken zijn in staat om meer vocht op te nemen waardoor ze door de dag heen langer droog blijven.