Home / Werksokken

Resultaat 1–30 van de 79 resultaten wordt getoond

Kies je Filters
1-paar
Boston Stevige Wandelsokken met Coolmax kopen bij sokkenzaak 1213
Sluit
1-paar
Klassieke Noorse Wollen Sokken Malmo kopen bij sokkenzaak 1211
Sluit
1-paar
Knelvrije Wollen Heren Sokken met Losse Boord kopen bij sokkenzaak 256
Sluit
-20%Tip1-paar
Sterke Bamboe Werk- en Wandelsokken Extra Duurzaam kopen bij sokkenzaak 1225
Sluit

Sterke Bamboe Werk- en Wandelsokken Extra Duurzaam

grijs / geel
grijs / oranje
8.49 6.79
2-Pack
Technische Wollen Thermo Sokken 2-Pack kopen bij sokkenzaak 1204
Sluit
-20%1-paar
Dunne Warme Wollen Thermo Sokken LS1 Bata kopen bij sokkenzaak 109
Sluit
1-paar
Mooie Stevige en Luchtige Bamboe Sokken kopen bij sokkenzaak 405
Sluit
1-paar
All Terrain Winter Thermo Sokken Stevig & Warm kopen bij sokkenzaak 2205
Sluit
1-paar
Dubbel Laagse Sokken met Katoen Binnen en Wol Buiten kopen bij sokkenzaak 401
Sluit
1-paar
Extra Warme Wollen Thermo Sokken RED kopen bij sokkenzaak 1210
Sluit

Beschermende Werksokken

Voor de mensen die dagelijks zwaar fysiek werk moeten verrichten zijn een paar zaken van uitermate belang. Naast een goed kop koffie in de ochtend is de juiste uitrusting erg belangrijk.Van veiligheidshelm tot werkschoenen met een stalen neus. En wat is een werkschoen zonder een paar goede werksokken. Een goede combinatie van werksokken en werkschoenen zorgt voor synergie, waardoor je de hele dag goed beschermd bent en je fitter voelt. Onze werksokken zijn allemaal gekozen zodat je bij het uitvoeren van zware lichamelijke activiteiten geen last krijgt van je voeten.

Wat verwacht je van werksokken?

Verschillende omstandigheden vragen om andere kwaliteiten van een sok. Waar het bij de één draait om alleen comfort, kan het ook belangrijk zijn dat de werksokken antistatisch zijn. Laten we in het kort kijken naar de elementen kijken naar de elementen die onze werksokken zo goed maken.

Duurzaamheid en stevigheid

Werksokken moeten boven alles goed stevig en bestend zijn tegen constante wrijving en druk. Niet alleen beschermd dit je voeten, maar het zorgt er ook voor dat je je sokken niet om de zoveel maanden hoeft te vervangen. Hierdoor zijn onze werksokken opgewassen tegen verschillende krachten zijn ze gemaakt van garens die minder snel slijten.

Temperatuur regulerend

Het reguleren van de warmte van je voeten is een belangrijke functie van sokken in het algemeen. Thermo zijn erg geschikt als werksokken omdat ze je voeten aangenaam warm houden. Belangrijk is wel dat je voeten niet overhitten en te vochtig worden. Hierdoor is een goede balans qua garens extra belangrijk bij werksokken. Werksokken met Coolmax en Pro-Cool zijn ideaal om te dragen als je wilt kunnen rekenen op frisse voeten.

Ook zorgen de stoffen waaruit de verschillende werksokken zijn gemaakt er voor dat de drager veel minder last van zweet zal ondervinden. Diverse werksokken zijn in staat om meer vocht op te nemen waardoor ze door de dag heen langer droog blijven.