Helly Hansen, Sokken

Warm & Sportief – Nieuwe Collectie van Helly Hansen

Ah lekker! De hitte is weer voorbij en de frisse Nederlandse buitenlucht valt weer vollop in te ademen. Een goed moment om onze collectie aan te sterken met de nieuwe 2018/2019 collectie van Helly Hansen.

Een mooi merk met een goede reputatie en net als ons fan van fijne stoffen zoals merino wol. Alle modellen hebben een goede verhouding qua samenstelling, waardoor je er zeker van bent dat de sokken lekker lang meegaan. Ook over de looks zijn we goed te spreken; hoe vind jij ze er uit zien?

Gemaakt voor Sportiviteit

Helly Hansen is door en door een outdoor merk; dat zich heeft gevestigd als een kwalitatief kledingmerk waarin je lekker sportief kunt zijn.

De sokken van HH in onze collectie zijn voornamelijk bedoeld voor in koude omstandigheden. Naast een select aantal skisok modellen vind je ook nog de thermo- & wandelsokken en sportieve zomersokken.

Wat direct opvalt aan alle nieuwe modellen van HH is het feit dat ze relatief vrij dun zijn.

Hierdoor kun je gemakkelijk in zelfs strakke schoenen en vallen ze mooi om je voeten. En dit alles zonder in te leveren op de warmte die je verwacht van dit type sokken.

Dunne en Warme Skisokken

Wij zijn vooral erg te spreken over de skisokken van Helly Hansen. Dat de kwaliteit van deze sokken bovengemiddeld is, blijkt uit het feit dat we ze eigenlijk nooit retour krijgen.

Dit is één van de statistieken die wij als sokken webshop voorhanden hebben om ieder jaar weer de beste merken aan te sterken met het type sokken waar ze het beste in zijn.

Voor de duidelijkheid, bij Helly Hansen zijn dat de skisokken. Niet te dik, blijven goed zitten om je benen en leveren de extra warmte die fijn is tijdens het skiën.

Het merino wol in de skisokken zorgt ervoor dat je voeten lekker droog blijven en hierdoor langer warm.

De kracht van Merino Wol

Vrijwel alle sokken modellen van Helly Hansen bevatten merino wol. Merino wol is perfect voor dit soort sokken omdat het bijzondere thermische kwaliteiten heeft en je voeten op natuurlijke wijze fris houdt.

Wel zo fijn als je langere tijd actief wilt zijn, of geen toegang hebt tot een wasmachine. Qua kwaliteit kunnen de sokken van HH zich zelfs goed meten met de sokken van het bekende merk Icebreaker.

Helly Hansen combineert het wol met stevige garens en zorgt zo voor extra stevigheid en duurzaamheid op de plekken waar je dat het meest nodig hebt.

Wat vinden wij ervan…

Hoewel we natuurlijk zelf de selectie hebben gemaakt uit de collectie van Helly Hansen, is het toch altijd nog maar even afwachten tot je de sokken zelf kunt aan proberen.

De sokken bieden de comfort die je van een dergelijk merk mag verwachten en dit voor een redelijke prijs.

De mooie afwerking van de sokken en het feit dat ze gemaakt zijn met merino wol, maakt dat deze sokken behoren tot de beste sportieve modellen die wij op dit moment te bieden hebben.

sokken-advies-op-maat

Persoonlijk advies nodig?