Home / Skisokken

Toont alle 30 resultaten

Skisokken Kopen

Skisokken van Helly Hansen, Sockwell of Oxyburn.

Voor skisokken ga je naar sokkenzaak.nl. Wij handpicken ieder jaar onze eigen favoriete comfortabele skisokken van vorig en komend seizoen. Of je nou nieuwe skisokken met toebox oven zoekt of skisokken met compressie en merino wol, wij hebben het in huis.

Goede skisokken houden je voeten lekker warm, maar ook vooral droog en gaan het liefst niet te snel stinken. Voor koude voeten hoef je dus niet meer bang te zijn met onze skisokken.

Sokken waar je blij van wordt

Als je door onze skisokken selectie heen bladert valt je misschien wel op dat veel van sokken gemaakt zijn met merino wol. Merino wol is echt de ideale stof voor skisokken omdat het buitengewoon goed ademt en vervelende geurtjes opneemt. Zo blijven je voeten langer droog en fris; iets wat in zo’n verstikkende schoen wel heel hard nodig is.

Bij voorkeur vind je in de ideale skisokken ook andere garens dan alleen maar wol, dit omdat de synthethische garens in sokken weer zorgen voor een goede pasvorm en deze slijtvaster maakt.

Dankzij het merino wol blijven de skisokken mooi en zacht, zodat je er extra lang van kunt genieten. Bekijk onze collectie topmerken en bepaal welke soort en kleur je favoriet is.