Alles over het betalen van je bestelling

Ohja, betalen moet ook gebeuren. Dat kan bij ons veilig en snel op zes manieren.

  1. iDeal
  2. PayPal
  3. Visa/Mastercard
  4. MisterCash / Bancontact
  5. Sofortbanking
  6. Sokkenzaak Cadeaubon

Betaling mislukt of geweigerd

Lukt het niet met een betaling? Kijk dan eerst of het systeem waarmee je wilt betalen op dat moment correct werkt. Ligt het probleem bij ons? Dan krijg je automatisch binnen 30 minuten een second chance e-mail waarmee je de betaling alsnog kunt gaan voldoen.

Lukt het daarmee ook niet dan vragen we je contact op te nemen zodat we je verder kunnen helpen. Door ons te laten weten dat iets niet werkt, kunnen we ook anderen beter van dienst zijn!

Retourbetaling van je bestelling

Wanneer je je bestelling hebt geretourneerd en deze voldoet aan onze retour voorwaarden, dan krijg je het aankoopbedrag inclusief gemaakte verzendkosten vergoed. Je krijgt binnen 3 werkdagen na ontvangst van de retour het bedrag teruggestort op de gebruikte rekening bij aankoop. Kijk voor meer informatie op onze retour pagina.

Overschrijven of zakelijke aankoop

Mocht je niet in staat zijn te betalen via één van de getoonde opties; dan is het mogelijk om via e-mail de bestelling te doen en het bedrag via bank-overschrijving te voldoen. Ook zakelijke bestellingen kunnen op deze manier worden voldaan.