Sokkenzaak : Passie voor Goede Sokken

Sokkenzaak Magazijn Afbeelding

Sokken waarbij je alleen voor de merk naam betaald? Of goedkope sokken van grote retailers die eigenlijk niets doen voor je voeten? En weinig ertussenin. Dit was in 2014 toen wij onze deuren opende het geval. Met nog weinig aanbieders op de markt die gespecialiseerd waren in sokken; besloten 2 broers uit het noorden sokkenzaak.nl op te richten.

Feit is dat sokken altijd al het meest vergeten kledingstuk zijn geweest van alle kledingstukken. Wij willen hier verandering in aanbrengen door mensen te wijzen op de voordelen die komen met het dragen van goede sokken. Drie speerpunten waar wij ons iedere dag sterk voor maken zijn: betere kwaliteit, de juiste pasvorm en goede service.

Wat heb je immers aan sokken die na een paar keer wassen al gaan slijten of lubberen. Ook selecteren wij zelf al onze modellen en zetten we ons in om alle modellen ook echt zelf te testen. Daarom kun je bij ons in veel gevallen terecht voor expert advies.

Gaat er iets niet goed met je order of ben je niet helemaal tevreden? In alle gevallen denken we graag met je mee. We hanteren voor onze sokken een niet goed geld terug garantie!

Verzonden met een sociaal tintje

Als bedrijf doen wij ook ons best om het over een andere boeg te gooien dan de meeste webshops. Zo wordt iedere bestelling via onze webshop verwerkt door of in samenwerking met een team van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Door ze een plek te bieden waar ze zowel qua werk- alsook persoonlijk kunnen groeien; helpen we mee aan het verbeteren hun toekomst.

Zo helpt iedere bestelling bij ons; iemand bij ons in het magazijn aan een nieuwe taak voor de dag!
Onze sokken worden met veel passie en liefde ingepakt en verzonden.

Goede doel 2018/2019 : Diabetes Fonds

diabetes fonds goede doel

Voor het seizoen 2018/2019 hebben wij gekozen om met enkele sokken modellen het diabetes fonds steunen te steunen. We krijgen in toenemende maten vraag naar sokken die geschikt zijn voor mensen met diabetes. Wanneer je diabetes hebt worden je extremiteiten als handen en voeten gevoeliger door slechte doorbloeding.

Hierdoor doet het dragen van sokken die knellen pijn. In onze sectie met sokken met een losse boord vind je daarom een aanbod in sokken die hier rekening mee houden.

Per verkocht paar sokken gaat er een vast bedrag (€1,- per paar) naar dit goede doel. Wil je ook graag dit goede doel steunen met het kopen van je nieuwe sokken?

De Actie start binnenkort!

Pers of nieuwe partner?

Wij werken in Nederland al veel samen met podologen en enkele sportverenigingen. We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en bespreken de mogelijkheden graag met je face to face. Stuur ons een e-mail met een korte en bondige introductie naar info@sokkenzaak.nl of bel ons. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.