Wij gebruiken de noodzakelijke en statistiek-cookies die geen persoonsgegevens verzamelen en ons helpen onze site te verbeteren. Meer informatie.

Over ons

Met Passie voor goede Sokken & Service

Een beetje meer over ons


Wie zijn We?


Sokkenzaak.nl bestaat uit een klein team van mensen met affiniteit voor sokken. Gestart door twee broers vanuit de waardering van goede sokken en ook de garens die meer doen voor je voeten. Dit is de reden waarom we in onze webshop extra aandacht besteden aan de materialen waarvan de sokken gemaakt zijn.

Bij ons vind je geen eindeloos assortiment sokken, maar een selectief samengestelde collectie van sokken die duurzaam en bij voorkeur in Europa geproduceerd worden. Door hechte samenwerking met onder Nederlandse Leveranciers kunnen we de kwaliteit waarborgen en snel leveren.Sociaal Ondernemen & Verzenden


Sinds 2015 worden de bestellingen in onze webshop gepicked en verzonden door onze magazijn medewerkers onder begeleiding van Ervaarwerk. Ervaarwerk biedt werkervaringsplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo zijn er dag-in dag-uit 2-4 mensen in de weer met het verzenden van onze sokken, om ze weer terug te helpen op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Wil je meer weten over sociaal ondernemen of de Service en Diensten van Ervaarwerk? Ga dan naar Ervaarwerk.nlOnderdeel van Stock Today


Tijdens het afrekenen of in de communicatie omtrent de bestelling is het wellicht zo dat je de naam Stock Today voorbij ziet komen. Dit is de naam van het bedrijf dat o.a. deze webshop in beheer heeft. Door het combineren van magazijn & verzendprocedures, zijn we in staat om voor verschillende webshops het hele jaar rond de fulfilment en service te garanderen. Zo hebben we naast deze webshop ook shops zoals: