Home / Stance

Toont alle 15 resultaten

Stance Heren & Damessokken

Hier vind je onze sokken van het merk Stance. Wij hebben bewust dit merk gekozen omdat het goed aansluit bij de kwaliteitseisen die wij stellen aan onze sokken. Vragen over Stance? Stel ze gerust!

Omhelzen van “de ongewone draad” als motto

In minder dan vijf jaar tijd heeft Stance van sokken een van de spannendste accessoires ter wereld gemaakt. De oprichters van Stance zagen een categorie die werd genegeerd, als vanzelfsprekend werd beschouwd, bekeken en ontslagen.

Door deze categorie nieuw leven in te blazen, heeft Stance een beweging van kunst en zelfexpressie op gang gebracht die atleten, artiesten en iconische culturele beïnvloeders naar het merk heeft getrokken – een groep die ze de Punks & Poets noemen.

Door het onderbouwen van de creatieve wortels met een niet aflatende focus op technische innovatie, hebben de sokken van Stance ervoor gezorgd dat Stance sokken nu in meer dan 40 landen aan de voet van hen die anders durven te zijn, gevonden worden.

Woorden waar Stance bij leeft

Ondernemingsgeest – Stance neemt berekende risico’s om hun mensen en het bedrijf vooruit te helpen.

Creativiteit – Verschil inspireert hun cultuur, verhalen en producten. Ze vieren uiteenlopende perspectieven die originele oplossingen in de verf zetten.

Performance – Stance hecht waarde aan een aanpak die resultaten oplevert en hun vermogen om in de toekomst resultaten te behalen vergroot.

Persoonlijke verantwoordelijkheid – Bij Stance geloven ze dat verantwoordelijke mensen gedijen op vrijheid en zijn dat vertrouwen waardig.

Dankbaarheid – Stance is nederig in hun communicatie met en behandeling van anderen; ze zijn snel in het geven van krediet voor resultaten, en traag om het te nemen.

Self Made – Stance leeft op het kruispunt van kunst en wetenschap en ontwerpt producten die op het hoogste niveau presteren en tegelijkertijd de menselijke geest inspireren.

Technologie – Het is geen rocket science, maar ze hebben toch een raketwetenschapper ingehuurd. Ze schrijven het boek over kwaliteitsnormering. Waarom? Omdat niet duurzame innovatie slechts een gimmick is.

Materialen – Ze bepalen de toekomst van gebreide kleding en hebben een ongebreidelde passie voor perfectie. Ze beginnen met de beste, en als dat niet goed genoeg is, ontwikkelen ze hun eigen vezels.

Voor de Punks & Poets – conservatoren van originaliteit

De Punks & Poets zijn degenen die trouw durven te zijn aan zichzelf en de hartslag van het Stance merk te leveren. Vrijdenkend, moedig en gepassioneerd doen ze het op hun eigen manier en leven ze volgens hun eigen regels.