Home / Levi's

Toont alle 12 resultaten

Sokken van Levi’s

Op het hoogtepunt van de Californische Goldrush vestigde Levi Strauss, een immigrant uit Beieren, in 1852 een handelsfirma voor stoffen in San Francisco. Tijdens zijn werk ontdekte hij een behoefte bij hardwerkende mensen: kleding die gemaakt is om alles te verduren. Hij en kleermaker Jacob Davis combineerden koperen klinknagels met stevig denim, wat resulteerde in de eerste waist overalls in 1873. De ‘spijkerbroek’ was geboren.

Wat begon als een uitvinding voor de Amerikaanse arbeider werd het uniform van vooruitgang. Deze functionele kledingstukken werden gedragen door mijnwerkers, cowboys, rebellen, rocksterren, presidenten en gewone mannen en vrouwen. Het waren niet alleen de kleren waar mensen in werkten, ze leefden er ook hun leven in. Maar Levi’s®-jeans zijn meer dan dat. Ze zijn de puurste draagbare vorm van authentieke zelfexpressie. Ze dragen de tekenen van het leven, de vormen van ons lichaam, de herinneringen aan onze avonturen. Levi Strauss & Co. is een van ‘s werelds grootste kledingbedrijven en wereldleider op het gebied van jeans. We hebben wereldwijd zo’n 500 winkels en onze producten zijn verkrijgbaar in meer dan 100 landen. Het merk Levi’s® vormt slechts een deel van ons verhaal. We zijn ook de makers van Dockers® en Denizen®.

Laten we het beter doen

Het woord “duurzaam” wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt. Daarom vinden wij het belangrijk om duidelijk te zijn op welke manier wij het gebruiken. Voor Levi’s® draait duurzaamheid om het maken van betere keuzes, zoals duurzamere materialen inkopen en manieren zoeken om minder water te verbruiken. Het gaat ook om het maken van betere kleding zoals WellThread™, onze duurzaamst ontworpen collectie. En het gaat erom dat iedere stap die wij zetten de planeet en de gemeenschappen die er samen op leven vooruit helpt. We hebben ons altijd sterk gemaakt voor de goede zaak en het maken van duurzame kleding valt daar wat ons betreft ook onder. Dit zijn enkele manieren waarop wij de mode-industrie voor eens en voor altijd willen veranderen.

Shop nu sokken van Levi’s en ontdek de mooie kwaliteit!