Home / Enfuse

Enig resultaat

EnFuse Sokken

De jongens van EnFuse komen uit Nederland en doen het over de hele breedte met de aanpak van hun sokken net even wat anders. Zo zijn de sokken van EnFuse verrijkt met garens die doelgericht je voeten op één of andere manier ondersteunen en verzorgen. Door hierop geen concessies te doen voor kwaliteit eindigen de sokken net in een wat hoger prijspijl, maar daar krijg je dan ook extra goede kwaliteit voor terug! Op en top Nederlandse nuchterheid is het motto van dit nieuwe Nederlandse merk!

Gemaakt in Italië

De sokken van EnFuse worden in Italië gemaakt, en zijn dus niet van lage chinese kwaliteit. Hierdoor zijn ze in staat om gebruik te maken van de beste garens – en is het merino wol dat in enkele van de modellen wordt gebruikt – gegarandeerd diervriendelijk verkregen.

Sokken met Eucalyptus!

Uniek aan het Walk model van EnFuse is het gebruik van eucalyptus viscose stof. Deze stof zorgt voor verhoogde hygiëne en is bovendien heerlijk zacht. Door dit te combineren krijgen deze sokken wel hele goede ventilerende en ook thermische eigenschappen.