HEAD Performance Skisokken Met Merinowol

14,99
Met de HEAD Merino Performance skisokken beleef je het ultieme comfort en warmte op de piste. Dankzij de premium merino wol mix geniet je van een warm en zacht draagcomfort. Zo zijn koude voeten tijdens het skiën of snowboarden verleden tijd. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
HEAD
Artikelnummer:
10180701
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek de Ultieme Skibeleving met HEAD Merino Performance Skisokken

Deze HEAD skisokken zijn ontworpen met zowel de casual skiër als de professional in gedachten. Ze reiken tot de knie en hebben een perfecte pasvorm. Daarbij komt dat de sokken zijn gemaakt van 50% wol, wat zorgt voor heerlijk warme én droge voeten. Bovendien zijn ze ergonomisch gevormd. Zo krijgen alle bewegende delen van de voet en het been extra bescherming.

Technologie en Comfort in Eén

Wat deze skisokken écht uniek maakt, is de geavanceerde technologie die erin verwerkt is. Ze beschikken over moisture wicking technologie. Dat betekent: voeten die niet alleen warm blijven, maar ook droog. Dankzij de zool die alle schokken dempt, en extra bescherming op enkel en hak, ski je met maximale ondersteuning.

Stijlvol en Functioneel

Deze HEAD skisokken brengen stijl en functie samen. Ze zien er niet alleen stoer uit, ze bieden ook alle functies die je verwacht van een goede skisok. Versterkte zones zijn ergonomisch geplaatst op cruciale plekken zoals het enkel- en hielgedeelte. Deze geven je de extra bescherming die je nodig hebt tijdens een intensieve skitocht.

Comfort voor Iedereen

Of je nu een man of een vrouw bent, deze HEAD ski- en snowboardsokken zijn voor jou. De speciaal ontworpen band zorgt ervoor dat de sokken hoog blijven zitten zonder afdrukken achter te laten. Het materiaal houdt je voeten en schenen warm en droog, en dankzij de dempende zool ski je als op wolken.

Beleef je beste wintervakantie ooit. Waar wacht je nog op? Kies voor HEAD Merino Performance skisokken en ervaar het zelf!

Model

HEAD ~ Performance Ski ~ 701006001

Samenstelling

42% polypropyleen, 26% acryl, 17% polyamide, 12% merinowol, 1% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »