Wij gebruiken de noodzakelijke en statistiek-cookies die geen persoonsgegevens verzamelen en ons helpen onze site te verbeteren. Meer informatie.

Diabetes Vriendelijke Sokken

Diabetes en sokken? Op het eerste gezicht wellicht niet het eerste wat in je opkomt maar mensen met diabetes vaak last van knellende boorden en irriterende teennaden. Met deze sokken heb je daar geen last van!

Weergegeven:
Sorteren op:

Diabetes Sokken met Losse Boord voor Heren - Marine

Diabetes sokken voor herenWel eens last van irriterende teennaden of overmatige druk van je sokk..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Diabetes Sokken Relaxed Fit voor Dames - Denim

Sokken met Losse BoordAfgeknelde benen is een veelvoorkomende klacht bij mensen met diabetes of ..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Diabetes Sokken Relaxed Fit voor Dames - Zwart

Sokken met Losse BoordAfgeknelde benen is een veelvoorkomende klacht bij mensen met diabetes of ..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Diabetes Sokken Relaxed Fit voor Heren - Marine

Sokken Zonder Knellende BoordEen knellende boord en voelbare teennaad zijn veel voorkomende klac..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Diabetes Sokken Relaxed Fit voor Heren - Zwart

Sokken Zonder Knellende BoordEen knellende boord en voelbare teennaad zijn veel voorkomende klac..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Sokken met Niet Knellende Boord voor Dames - Zwart

Diabetes sokken voor damesWel eens last van irriterende teennaden of overmatige druk van je sokk..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Waarom Diabetes Sokken?

Speciale voetverzorging is uiterst belangrijk voor mensen met diabetes bij zowel type 1 als type 2. Je voeten zijn extra kwetsbaar en dienen daarom voldoende te worden verzorgt. De reden dat je wilt kunnen rekenen op extra verzorging is omdat hoge bloedsuikers zorgen voor beschadigde zenuwen en verslechterde bloedcirculatie. Je voeten zijn daarom kwetsbaarder voor infecties en wondjes die minder goed kunnen genezen. Gelukkig kan het dragen van de juiste sokken hierbij helpen. Vooral door het dragen van de combinatie van Bamboe en Merinowol kun je je gevoelige voeten de bescherming en verzorging geven die ze verdienen.

Bamboe en Merinowol Sok

In ons assortiment schenken wij extra aandacht aan de garens waarvan onze sokken gemaakt zijn. Deze zijn namelijk bepalen voor de voor- en nadelen die aan deze hebben voor je voeten. Dat onze speciale diabetes vriendelijke sokken allemaal gemaakt zijn van merinowol en bamboe stof is geen toeval. Beide garens zijn van nature antibacterieel en nemen ze goed vocht op. Hierdoor worden infecties tegengegaan en blijven je voeten goed droog. Bij het maken van de sok is het elastiek in de pijp verdeeld over een groter oppervlak waardoor deze niet afknelt.

Niet alleen voor diabetes patienten

Ook sporters en wandelaars kunnen hun voordeel doen met het dragen van diabetes vriendelijke sokken en kousen. De diabetes vriendelijke sokken van Sockwell worden aanbevolen aan personen mensen die geen specifieke klachten hebben, maar simpelweg graag op gezonde voeten blijven lopen.

Voordelen van deze sokken

Niet Knellende Boord

Alle sokken zijn voorzien van een boord die je voeten en onderbenen niet afknellen. Door het verdelen van de druk over de pijp knelt deze niet af en zakken de sokken niet af.

Naadloze Sokken

Een andere manier waarop deze sokken goed zijn voor je voeten, is omdat de teennaad niet voelbaar is aan de binnenkant van de sok. Ook hebben de sokken een lichte voering aan de binnenkant voor optimale demping tussen je voeten en schoen.

Voetvriendelijke garens

De combinatie van merino wol en bamboe bieden goede verzorging aan je voeten en zorgen ervoor dat infecties worden bepertkt. Ook zijn beide garens erg zacht waardoor je geen last hebt van wrijving en/of irritatie.

Diebetes Sokken Kopen