Home / Losse Boord

Toont alle 11 resultaten

Losse Boord of Diabetes sokken kopen?

Wij hebben een mooi assortiment naadloze anti knel sokken zonder elastiek, welke speciaal ontwikkeld zijn voor mensen met gevoelige en/of kwetsbare voeten, obesitas en diabetes patiënten.

Mensen met diabetes en/of obesitas hebben eerder last van opgezwollen voeten en benen en de voeten zijn extra gevoelig voor wondjes en bacteriële infecties. Voetverzorging is daarom van groot belang. Deze comfortabele sokken voor gevoelige voeten voorkomen wrijving met de huid.

Ook hebben ze geen naden of elastiek die voor irritaties kunnen zorgen en zijn middels een speciale breitechniek vervaardigd van een unieke mix van de fijnste materialen met een soepele bovenboord die zó losjes is gebreid, dat deze niet zal knellen noch afzakken.

Bamboe en Merinowol Sok

In ons assortiment schenken wij extra aandacht aan de garens waarvan onze sokken gemaakt zijn. Deze zijn namelijk bepalen voor de voor- en nadelen die aan deze hebben voor je voeten. Dat onze speciale diabetes vriendelijke sokken allemaal gemaakt zijn van en bamboe stof is geen toeval.

Beide garens zijn van nature antibacterieel en nemen ze goed vocht op. Hierdoor worden infecties tegengegaan en blijven je voeten goed droog. Bij het maken van de sok is het elastiek in de pijp verdeeld over een groter oppervlak waardoor deze niet afknelt.

Voordelen van deze losse boord sokken
Niet Knellende Boord

Alle sokken zijn voorzien van een boord die je voeten en onderbenen niet afknellen. Door het verdelen van de druk over de pijp knelt deze niet af en zakken de sokken niet af.

Naadloze Sokken

Een andere manier waarop deze sokken goed zijn voor je voeten, is omdat de teennaad niet voelbaar is aan de binnenkant van de sok. Ook hebben de sokken een lichte voering aan de binnenkant voor optimale demping tussen je voeten en schoen.

Voetvriendelijke garens

De combinatie van merino wol en bamboe bieden goede verzorging aan je voeten en zorgen ervoor dat infecties worden bepertkt. Ook zijn beide garens erg zacht waardoor je geen last hebt van wrijving en/of irritatie.