Wij gebruiken de noodzakelijke en statistiek-cookies die geen persoonsgegevens verzamelen en ons helpen onze site te verbeteren. Meer informatie.

Dames Sokken Kopen

Shop Dames Sokken
Populaire SokkenOnze Toppers


Dames Sokken Kopen

Vrouwen komen over het algemeen gemiddeld vaker bij ons terug om iets op- of aan te merken over de stof van onze sokken. Meestal positief uiteraard. De dames sokken in ons assortiment worden gekozen op basis van comfort, garens en looks. Zo geloven wij bijvoorbeeld sterk in natuurlijke stoffen die het beste aan je voeten bieden. In veel gevallen gaan onze sokken wat verder dan je misschien gewend bent. Omdat wij geloven in dames sokken van goede kwaliteit, maken we van jou sokken onze zaak!

Fashion vs Functie

Persoonlijk gaan we het liefst voor kwaliteit bij het samenstellen van onze collectie. Sokken met een bepaalde functie waar jij en je voeten profijt van hebben. Maar dat wil niet zeggen dat we niet meedoen aan de laatste fashion trends! Ieder jaar speuren we de nieuwe collecties van onze leveranciers af, op zoek naar sokken die gezien mogen worden. We bieden dus 'functionable fashion' binnen categorieën als wandelsokken, nette sokken, huis sokken, compressie sokken en thermo sokken.

Goede Kwaliteit Sokken

Op zoek naar de zachtste sokken die je ooit hebt gevoeld? Check! Op zoek naar een trendy koopje voor je nieuwe outfit? Check! Je krijgt op al onze sokken 10% korting bij aankoop van 3 paar of meer van hetzelfde model. Wel zo handig. Ook stellen we (cadeau)pakketten voor je samen zodat je voordelig sokken cadeau kunt doen aan familie en/of vrienden.

Hulp nodig bij het shoppen of een vraag?
Stuur een mailtje en we geven je advies op maat voor het vinden van de beste dames sokken.
info@sokkenzaak.nl